fredrik steen crazy dog lady club

Featured, News, På svenska

“Är du din hunds bästa vän?” Föreläsning med Fredrik Steen.

Den 18 november hade jag nöjet att lyssna på Fredrik Steen och föreläsningen “Är du din hunds bästa vän?” Jag måste erkänna att jag hade skyhöga förväntningar, eftersom jag hade följt Fredrik, aka @hundcoachen på sociala medier och verkligen gillar hans inställning till hundar. Inte hade jag en aning om att han är en så grym föreläsare!

Hans crowd talk var i det närmaste som en rutinerad standup MC och han lyckades fånga var och en av oss 400 personer som var i publiken. Imponerande! Roligt, informativt, matnyttigt… men också mänskligt. Med en eller två svordomar och inte så jäkla stelt som föreläsningar ibland kan bli. Det påminde mig faktiskt väldigt mycket om hur jag själv föreläser på Axelsons och jag njöt varenda sekund. 2 timmar swischade förbi som en hund som springer efter sin favoritboll!

fredrik steen crazy dog lady club

fredrik steen crazy dog lady club

You had to be there.

crazy dog lady club

Jag hade med mig min väninna Katarina, som numera har 2 hundar! Kan man ha en, så kan man ha två etc….

 

Nu är min absoluta dröm att få ha med Fredrik Steen i Crazy Dog Lady Podcast. Vad skulle du vilja att jag frågar honom i podden? Maila på magdalena@bibikwesterlund.com

fredrik steen crazy dog lady club

 

Och får du tillfälle att lyssna på honom LIVE – skaffa hundvakt och gå!

TACK Fredrik för en grym föreläsning!

 

/Magdalena Bibik-Westerlund

 

Leave a Comment